Boekingsregels

INFORMATIE EXCURSIES, THEATER/CONCERTEN, CURSUSSEN, LEZINGEN EN VERVOERSSERVICE

Boekingsregels
Boekingen voor excursies, theater/concerten, cursussen en lezingen vinden plaats door inzending van het boekingsformulier van onze website of uit het Programmaboek. U dient daartoe lid te zijn of te worden. Door ondertekening van de incassomachtiging geeft u het Nut Wassenaar toestemming tot incasso van het verschuldigde bedrag op de momenten als op het boekingsformulier vermeld.

Er is geen minimum of maximum aan het aantal evenementen dat u boekt.

Incasso van uw boekingen 2019 vindt plaats spoedig na ontvangst van uw boekingsformulier. Incasso van uw boekingen 2020 vindt plaats aanvang 2020, respectievelijk na ontvangst van uw boekingsformulier.

Uw boeking wordt geldig zodra de incasso is geslaagd.

De toewijzing van plaatsen geschiedt in volgorde van ontvangen boeking.

Een spoedige inzending van het boekingsformulier vergroot de kans om alle aangevraagde kaarten ook toegewezen te krijgen. Na het verstrijken van de boekingsdatum, die bij elk evenement staat vermeld, moeten wij namelijk onze opties op resterende kaarten teruggeven.

Annulering voor de evenementen en excursies
Tot de aangegeven boekingsdatum kunt u annuleren bij Lida Keukenmeester, telefoon: 06 27 08 62 22 (bij geen gehoor gaarne boodschap inspreken) of per e-mail: lidakeukenmeester@hotmail.com

Na annulering wordt het geïncasseerde bedrag zo spoedig mogelijk  terugbetaald.

Het bestuur behoudt zich het recht voor evenementen te annuleren bij onvoldoende deelname. In dat geval wordt het geïncasseerde bedrag terugbetaald.

Informatie Excursies
Bij sommige excursies worden bepaalde eisen gesteld aan uw mobiliteit. Let dus goed op of u de omschreven activiteiten aan kunt. Wilt u een rollator meenemen dan gelieve u dit aan te geven bij aanvullende informatie  op het boekingsformulier/de website.

Bij de meeste excursies zijn er negen opstapplaatsen in Wassenaar. Voor de ritten maken wij gebruik van bussen die bij de vastgestelde halteplaatsen in Wassenaar stoppen. Deze plaatsen en vertrektijden staan vermeld bij iedere excursie. U dient vijftien minuten tevoren gereed te staan bij de opgegeven halte.

Graag meenemen tijdens de excursie: uw Museumkaart en een lijstje van uw eventuele medicatie alsmede een telefoonnummer waarmee wij zo nodig een contactpersoon van u kunnen bereiken.

Informatie theater en concerten
Als lid van het Nut heeft u het gemak van de door ons gemaakte keuzes uit de veelheid van het programma-aanbod in de regio en mooie vroeg gereserveerde plaatsen. Wij zorgen dat de kaarten voor u besteld en thuisbezorgd worden.

Het Nut biedt goede (indien mogelijk 1e rang) plaatsen, een prijs inclusief theater- en Nut administratiekosten. U kunt kaarten bestellen met of zonder vervoer (zie verder onder vervoersservice).

De meeste theaters en concertzalen beschikken over een infrarood installatie voor slechthorenden. Een hoofdtelefoon kunt u voor aanvang ophalen bij de informatiebalie in de hal. Bij nagenoeg alle voorstellingen en concerten is thee, koffie of een drankje in de pauze bij de prijs inbegrepen. Soms, als er geen pauze is, wordt er een drankje na de voorstelling aangeboden. Gratis bewaakte garderobe is ook regel wegens de veiligheidsvoorschriften.

Informatie vervoersservice
Indien u houdt van voorstellingen en concerten, maar het ingewikkeld of  ongezellig vindt om alleen te gaan, is de vervoersservice van het Nut voor u de oplossing. U wordt van huis tot zo dicht mogelijk voor de deur van het theater of de concertzaal gebracht door Jonker Travel. U dient wel een ophaaladres in Wassenaar op te geven. Leden buiten Wassenaar kunnen een opstapplaats binnen de gemeente Wassenaar zelf opgeven.

Als u gebruik maakt van de vervoersservice verzoeken wij u voor vertrek gereed te staan bij de voordeur of receptie dan wel bij de opstapplaats op de aan u opgegeven tijd.

Contactpersoon

Als er problemen zijn met het vervoer wordt u verzocht die te melden bij Lida Keukenmeester: telefoon 06 27 48 22 99 (bij geen gehoor gaarne boodschap inspreken) of bij een van de overige bestuursleden.

Annulering van de vervoersservice
De vervoerskosten worden alleen terugbetaald, als de annulering minstens vier dagen vóór het desbetreffende evenement is gemeld.

Algemeen
Voor alle duidelijkheid: het Nut besteedt veel zorg aan de selectie van de programma’s, maar kan niet garanderen dat iedereen in gelijke mate geniet van het gebodene. Smaken blijven immers verschillen!