Bericht van de voorzitter

​Beste leden van het NUT,

Het nieuwe programma 80, seizoen najaar 2022/voorjaar 2023, deel 1, van het NUT Wassenaar, is inmiddels gereed en op deze website gepubliceerd. Het is zoals altijd met zorg samengesteld en ..... voor elk wat wils.

Of uw interesse nu uitgaat naar zilver, wereldgodsdiensten, literatuur of de Eerste Wereldoorlog, het kan allemaal binnen dit programma. Wij bezoeken weer een aantal musea en misschien wilt u zelf wel achter de ezel gaan staan om de kneepjes van de schilderkunst te ontdekken.
Wegens succes zijn de excursie ‘Foodwalk' Chinese wijk in Den Haag en de excursie naar het Buitenmuseum Den Haag/Hofwijck Voorburg weer in het programma opgenomen. Nieuw is de excursie naar de Hortus botanicus in Leiden.
En ..... wilt u tenslotte rustig onderuit zitten, dan is er keuze genoeg bij de concerten en theatervoorstellingen.

Op donderdag 15 september a.s. openen wij het nieuwe NUT-seizoen met de bijeenkomst 'Bij het NUT op de thee', met de voorstelling Zoete Koek. De bijeenkomst vindt plaats in de Warenar in Wassenaar en begint om 14.30 uur.
Journalist/presentator Jos Thomasse neemt u op amusante wijze mee door de Nederlandse taal en de daarin veelvuldig gebruikte spreekwoorden en gezegden.
Tijdens de pauze serveren wij koffie of thee en na afloop bieden wij u een drankje aan.
Graag nodigen wij onze leden uit voor de conference Zoete Koek. De toegang voor leden is gratis; introducés vragen wij een bijdrage van € 10,00 p.p.

De inleiders die het komend seizoen onze lezingen verzorgen zullen zoveel als in hun vermogen ligt aanwezig zijn. Een mooie gelegenheid om een vraag te stellen of gewoonweg kennis te maken.

Wij hopen u op donderdag 15 september a.s. te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet, namens het bestuur,

Marjan Hazenberg-van Zon
voorzitter NUT Wassenaar