Bericht van de voorzitter

​Ondanks alle beperkingen in deze coronatijd hebben wij getracht u wederom een interessant programma aan te bieden voor de periode januari t/m mei 2021.

De Algemene Ledenvergadering zal op woensdag 27 januari 2021 plaatsvinden. Het bestuur vindt dat u in deze coronatijd wel een vrolijke noot aan het begin van het nieuwe jaar verdient. Wij zijn er dan ook in geslaagd om de bekende operazangeres Francis van Broekhuizen voor u te laten optreden direct na afloop van de vergadering. Deze energieke, humoristische en talentvolle operazangeres zal u ongetwijfeld een vrolijk uurtje bezorgen. In tegenstelling tot andere jaren is het deze keer in verband met de coronamaatregelen absoluut noodzakelijk vooraf te reserveren. Zonder reservering wordt u niet tot de zaal toegelaten. U kunt u aanmelden tot uiterlijk 13 januari 2021.

Het NUT biedt u in het programma diverse interessante lezingen aan en tevens drie voorstellingen in ons plaatselijke theater Warenar. Voor wat betreft de theaters buiten Wassenaar bleek het niet mogelijk om opties te reserveren bij de Koninklijke Schouwburg, het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk. Wij houden de vinger aan de pols en zodra dit mogelijk is informeren wij u via Nieuwsbrief en De Wassenaarse Krant. Het is ons wel gelukt om bij de Rijswijkse Schouwburg opties te verkrijgen voor twee voorstellingen, waarvan er inmiddels één is geannuleerd, vooralsnog helaas exclusief vervoer.

Het blijft echter een onzekere tijd en het recente verleden leert dat voorstellingen en lezingen op het allerlaatste moment om allerlei redenen kunnen worden geannuleerd.

Hopelijk vindt u in ons programma een aansprekend evenement, waardoor wij u in deze bijzondere tijd de nodige ontspanning kunnen bieden.

Blijf allen gezond en graag tot ziens.


Elly Binnendijk, voorzitter