Nr. 210106, ‘Wacht maar tot ik dood ben’ - Het werk en leven van Annie M.G. Schmidt   GEANNULEERD

Met: Trudy Labij, Tony Neef en Ruud Bos

Datum: woensdag 06 januari 2021

Tijd: 20.15 uur

Plaats: Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar

Deze voorstelling is ten gevolge van de coronamaatregelen geannuleerd.​

​Annie M.G. Schmidt schreef speciaal voor Trudy Labij diverse rollen in verschillende toneelstukken, televisieseries en musicals. Daar wordt in deze voorstelling onder meer aan gerefereerd. En ook aan liedjes zoals Margootje, waarmee Tony Neef al eerder liet zien dat hij zich moeiteloos kan meten met zijn grote voorgangers. De 60-jarige muziek- en theatercarrière van Ruud Bos verwijst hierbij ook naar bijzondere, nog niet eerder geopenbaarde herinneringen aan Annie.
Veel is veranderd in vergelijking met de tijden waarin Annie M.G. Schmidt triomfen vierde en haar teksten voor versjes, liedjes, musicals en toneelstukken schreef. Alleen haar oeuvre is niet veranderd. ‘Wacht maar tot ik dood ben’, zei ze zelf. Ze had natuurlijk weer gelijk. Het werk van onze nationale heldin is 25 jaar na haar dood nog altijd even geestig, vilein en tijdloos.
Deze voorstelling toont dus een bijzondere mix van gezongen nummers en gesproken gedichten uit het rijke en veelzijdige repertoire van Annie M.G. Schmidt, schrijfster van onvergetelijke poëzie, teksten en liedjes. Gebracht en samengesteld door vakmensen uit het theater.

Nr. 210106, ‘Wacht maar tot ik dood ben’ - Het werk en leven van Annie M.G. Schmidt   GEANNULEERD

Let op: De boekingsdatum voor dit evenement is helaas verstreken. U kunt niet meer boeken.

Overige informatie

Kosten

€ 26,50 p.p. leden
€ 28,00 p.p. introducés

Boeking

tot 05 december 2020