Nr. 201129, ‘Meneer Green’ (Try-out)  GEANNULEERD

Met: Bram van der Vlugt, Thomas Cammaert, Thijs Prein en Luka Kluskens

Datum: zondag 29 november 2020

Tijd: 15.00 uur

Plaats: Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar

Deze voorstelling is ten gevolge van de coronamaatregelen geannuleerd.​

Na een indrukwekkende toneelcarrière van 60 jaar speelt Bram van der Vlugt zijn laatste grote theatertournee. Hij doet dit in de hem zeer geliefde rol van Meneer Green waarin hij vijf jaar geleden reeds schitterde. Speciaal voor Van der Vlugt schreef Jeff Baron een ontroerende en humoristische nieuwe episode uit het leven van de hartverwarmende, oude Green. Grappig, ontroerend en herkenbaar, net als het originele stuk.
In Meneer Green wordt in verkorte versie het verhaal verteld van Op bezoek bij Meneer Green, waarin de knorrige, oude man bezoek krijgt van een jongeman die als taakstraf heeft om hem te verzorgen. Na de nodige strubbelingen leren de twee elkaar steeds meer waarderen en een hechte vriendschap groeit.

Het verhaal gaat drie jaar later verder wanneer Green’s kleindochter onverwacht op de stoep staat. Door de komst van de strenggelovige Hannah komt Green voor de onmogelijke keuze te staan tussen zijn goede vriend Ross die homoseksueel is, en zijn kleindochter die zo ontzettend lijkt op zijn geliefde overleden vrouw. 

Nr. 201129, ‘Meneer Green’ (Try-out)   GEANNULEERD

Let op: De boekingsdatum voor dit evenement is helaas verstreken. U kunt niet meer boeken.

Overige informatie

Kosten

€ 29,00 p.p. leden
€ 30,50 p.p. introducés

Boeking

tot 28 oktober 2020