Nr. 200122, Algemene Ledenvergadering / In het Spoor van de Beesten / Nieuwjaarsreceptie

Datum: woensdag 22 januari 2020

Tijd: 14.30 uur

Plaats: Warenar, Wassenaar

​14.30 uur:

Algemene Ledenvergadering waarin het bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde bestuurlijk en financiële beleid.

15.30 uur:
Voorstelling: Het Spoor van de Beesten

In het kader van het 100-jarig Jubileum heeft Nut Wassenaar samen met Stichting Archipel o.l.v. Anneke Huitink de voorstelling Het Spoor van de Beesten aan diverse scholen aangeboden.

Ook de leden van het Nut kunnen kennismaken met deze voorstelling, waarbij de (klein)kinderen van onze leden van harte welkom zijn.

Het verhaal Het Spoor van de Beesten is geschreven naar aanleiding van een muziekstuk van H.I.Biber, Sonate Representative. Een muziekstuk, waarin verschillende dierengeluiden te horen zijn.

Het verhaal gaat over Tim die in een nieuw (muziek)land terechtkomt. Dit land wordt bedreigd door een leger dat het land kapot maakt. Tim maakt, samen met de dieren die hij heeft leren kennen, een plan om het leger uit elkaar te drijven. Zal het Tim lukken om dit met de kracht van de dieren te doen?

Drie musici van Stichting Archipel laten hun instrumenten horen en leggen uit waarom de instrumenten klinken zoals zij klinken. In de daaropvolgende voorstelling onderbreekt de verteller de muziek met het verhaal.

16.30 uur:
Nieuwjaarsreceptie onder het genot van een hapje en een drankje

Tijdens deze receptie kunt u het prentenboek (inclusief een cd opname) getiteld: Het Spoor van de Beesten aanschaffen voor de (Nut)vriendenprijs van € 4,00.

Let op: De boekingsdatum voor dit evenement is helaas verstreken. U kunt niet meer boeken.

Overige informatie

Boeking

tot 21 januari 2020