Nr. 200916, Bij het NUT op de thee (1) met lezing “De korenmolen van Wassenaar”

Met: Carl Doeke Eisma, auteur; tevens molenaar

Datum: woensdag 16 september 2020

Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Plaats: Persijnzaal, Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar

​Wat is het fijn om onze leden weer veilig en met open armen te kunnen ontvangen. Op deze eerste bijeenkomst Bij het NUT op de thee, na de plotselinge annulering van alle evenementen door de coronacrisis, verwelkomen wij u graag voor een lezing en een samenzijn, onder het genot van een drankje.

Eén van de drie molenaars van de molen Windlust bij het Molenplein, Carl Doeke Eisma, gaat ons iets vertellen over molens in het algemeen en de molen Windlust in het bijzonder. Vanzelfsprekend over de geschiedenis van de huidige molen en zijn voorgangers - reeds in 1405 stond er op dezelfde plek een kleine houten molen - maar ook over de werking van dit imposante werktuig.
De heer Eisma is graag bereid om uw eventuele vragen te beantwoorden. Het stellen van vragen maakt een dergelijke lezing alleen maar interessanter.

N.B. Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden. Bij binnenkomst wordt u een kopje koffie of thee aangeboden; na afloop van de lezing een (alcoholisch) drankje. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde binnenkomst verwerkt.

Nr. 200916, Bij het NUT op de thee (1) met lezing “De korenmolen van Wassenaar”

Let op: De boekingsdatum voor dit evenement is helaas verstreken. U kunt niet meer boeken.

Overige informatie

Inclusief

Gratis

Boeking

tot 01 september 2020