Nr. 181201, Kunst & Kitsch

Met: Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, e.a.

Datum: zaterdag 01 december 2018

Tijd: 20.15 uur

Plaats: Koninklijke Schouwburg, Den Haag

​Tourgids Laura, vertolkt door Liz Snoijink, geeft rondleidingen in het Lakenhuys Leyhof, een oersaai landhuis waar weinig spannends over te vertellen is. Als zij zich met haar ongebreidelde fantasie steeds meer vrijheden permitteert, ontdekt zij dat haar toehoorders in toenemende mate enthousiast worden.
Haar chef, een rol van Raymonde de Kuyper, wordt hiervan op de hoogte gebracht. Deze  gaat polshoogte nemen en is verbijsterd over de onwaarheden en onzin die Laura verkondigt om de  rondleidingen wat smeuïger te maken. Zij ontslaat haar op staande voet. De chef krijgt wroeging en besluit haar op te zoeken en hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat, is een vrijbrief voor fantasierijke dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.
De spannende combinatie van de cast maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en komische situaties een unieke voorstelling die niet gemist mag worden. Dit komische toneelstuk is speciaal bewerkt door Jon van Eerd.

Nr. 181201, Kunst & Kitsch

Let op: De boekingsdatum voor dit evenement is helaas verstreken. U kunt niet meer boeken.

Overige informatie

Kosten

€ 29,00 p.p. leden
€ 30,50 p.p. introducés

Vervoer

€ 16,50
vanaf 19.00 uur gereed staan

Boeking

tot 31 oktober 2018